Förena nytta med nöje på semestern

I augusti kommer jag att ha min första betalda semester på sju och ett halvt år (om ingenting oförutsett inträffar). Nu är det en period som jag är tilldelad. Egentligen har jag inget behov av att vara ledig på sommaren då alla barnfamiljer är lediga. Helst av allt skulle jag ha velat ha semester i vinter och åkt iväg till Mexico en månad eller så.
Men jag är ändå tacksam över den ofattbara lyxen att få ha betald semester.

På grund av att det är en ganska unik händelse i mitt liv, det här med semester över huvud taget, så har jag redan nu börjat titta på mina alternativ. En resa känns uteslutet eftersom resorna vid den här perioden är onödigt dyra. Dessutom vill jag njuta så mycket jag kan av den svenska sommaren.

Däremot funderar jag på att gå en sömnadskurs under en vecka i augusti. Länge har jag letat efter en passande kurs men att lära sig att sy har tydligen inte varit så trendigt de senaste åren. Nu verkar sömnad ha fått en revival igen och Folkuniversitetet erbjuder nu kurser i detta.

Jag behöver verkligen komplettera mina sömnadskunskaper. Så en kurs är på sin plats. Och att göra det på semestern är väl att förena nytta med nöje om något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0