Fredagspanelen om DILF:ar och livslång kärlek

Efter en mycket god natts sömn inleder jag denna lediga söndag med veckans Fredagspanel:

1. HAR DU BLIVIT RIKTIGT DUMPAD NÅGON GÅNG?

O ja! På de allra vidrigaste sätt också. Egentligen tror jag inte att det finns "bra" sätt att göra slut på men att gör man slut via sms har man sjunkit så lågt som människa man kan komma.

2. HUR FIRAR DU FARS DAG?

Vanligtvis med smärtsam saknad. Men i år har jag bestämt mig för att istället hylla alla DILF:ar som förgyller min vardag.

3. TROR DU PÅ LIVSLÅNG KÄRLEK?

Det gör jag även om jag är skeptisk till livslånga förhållanden. Men kärlek är evig och odödlig.

4. VAD TAR DU ALLTID MED DIG I HANDBAGAGET?

Det här borde väl vara mitt område. Är det någonting jag har lärt mig genom åren är att packa lätt (det tar inte lång tid innan man blir less på att kånka väskor).
Jag har en resenessesär som alltid är förberedd. I den har jag lagt i allting jag behöver i mindre burkar och flaskor. Så fyller jag bara på när jag kommer hem inför nästa tur.
Böcker är "no go item" för mig. Oftast har jag alltid en extra med mig dessutom.

5. ÄR DU BRA PÅ ATT GE KOMPLIMANGER?

Ja, det är jag! Vi svenskar är nämligen så himla duktiga på att påpeka andras fel och brister och har i regel väldigt svårt att vara snälla mot varandra. Därför försöker jag vara tvärtom - det skapar en mycket trevligare stämning.
Men jag ger bara ärliga komplimanger. Skulle aldrig berömma till exempel en tröja som jag inte tycker om. Falska komplimanger vinner ingen på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0