VARFÖR lägger butikerna avokadon i kyla?!

Man skulle kunna tro att man skulle vara ensam på gymmet på Alla helgons dag (det är alltså INTE Halloween idag även om Willys hade pyntat kassorna i orange och svart - denna dag är till minne för de döda). Men det var jag inte. Och det var inte rätt dag att behöva köa för att få värma upp på roddmaskinen!

Nåväl, efter många om och men kom jag i alla fall genom ett ryggpass vilket kändes skönt. Sedan gick jag vidare till Willys - med inköpslista - och handlade lite ingredienser till kvällens middag. Det blir politiskt inkorrekt middag ikväll. Jag ska äta tigerräkor. Det får man tydligen inte göra. Men jag gör det ändå.

Jag hade tänkt att äta avokado till min middag ikväll (det är en sådan rätt där avokado blir som strössel på glassen). Men då borde jag ha tänkt på det för en vecka sedan. Jag begriper inte riktigt varför butikerna envisas med att förvara avokadon kallt. De är små som ekorretestiklar och mognar inte. Orsaken till att avokado inte växer på träd här hemma är att vårt klimat är för kallt. Det borde ge butikerna en liten fingervisning om hur de bör förvaras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0