Och dagen som började så bra

Min lott i arbetslivet är att alltid vara ledig måndagar. Skulle det inte vara för det faktum att det är den dagen då gymmet har de tråkigaste klasser att erbjuda så skulle inte det vara något problem (mina favoritklasser är på fredagkvällar och då jobbar jag oftast).

Denna lediga måndag inleddes på trevligast möjliga sätt: jag och kompis Hanne tog en mycket lång promenad. Jag hade dock överskattat kylan (termometern stod på 4,3 plusgrader när jag gick hemifrån - dunjackan är ämnad för 30 minus) så när jag kom fram till Hanne som bor fem minuters gångväg ifrån mig så var jag redan genomsvettig.
Men vi hade i alla fall en trevlig motionsstund.

Sedan var det downhill. Riktigt låg har jag varit idag. Jag kan inte riktigt peka på orsaken - kanske var det bara vädret som gjorde mig nedstämd. Jag blev i alla fall lite gladare efter ett besök på gymmet tidigt på kvällen (körde lite biceps och ett spinningpass).

Nu har jag packat väskan för en liten turné. Jag tänker ha SPA-tema. Badolja plus salt är nerpackat, liksom böcker. Första anhalt Luleå i morgon.

Gillar den staden. I morgon kommer jag att vara glad igen.


Kommentarer
Postat av: Therese

Ibland är man bara låg, pms?:) Du tänker iaf positivt och som du sa,i morgon är du glad igen (idag då, alltså:)

Kram!

2011-10-18 @ 13:10:21
URL: http://2-barnsmamman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0