Fredagspanelen om hemligheter, smärta och utmaningar

Efter flera veckors upphåll är det äntligen dags för den uppskattade Fredagspanelen:

1. HAR DU MÅNGA HEMLIGHETER?

Jag har en teori om att de människor som försöker vara mest hemlighetsfulla (som till exempel skriver statusuppdateringar på Facebook som är dramatiska utan att innehålla orsak där andra går i fällan och kommenterar med "vad är det som har hänt?") är de människor som är minst intressanta. De är vansinnigt tråkiga och har ett innehållslöst liv och behöver därför skapa en mystik kring sin person för att fånga andras nyfikenhet. Oftast faller det ihop som ett korthus då omgivningen upptäcker att det inte fanns någonting intressant bakom den hemliga fasaden.
Jag minns att jag såg en intervju med Cher på 80-talet då hon fick frågan om hon inte var rädd för att hon delade med sig för mycket av sig själv och sitt liv. Hon svarade att ju mer man berättar för andra, ju mindre vet de egentligen. Ligger någonting i det.

2. HUR PRISMEDVETEN (LÄS: SNÅL) ÄR DU?

Jag har alltid varit en ganska generös person. Jag älskar att köpa presenter till andra (och mig själv). Men jag är väldigt ekonomisk och kvalitetsmedveten. Jag lägger ner mycket energi på att jämföra priser, göra fynd och bra affärer.

3. HUR SMÄRTTÅLIG ÄR DU?

Fysiskt tål jag mycket smärta. Mentalt är jag väldigt skör och går lätt sönder.

4. VAD HAR VARIT DEN STÖRSTA UTMANINGEN I DITT LIV?

Den livssituation jag nu befinner mig i. Det har varit en utmaning på så många plan men jag har växt enormt mycket som människa och har fått rejält med skinn på näsan. Jag har blivit en riktigt tuff person. Men ödmjuk inför livet.

5. ÄR DU BRA PÅ ATT BE OM FÖRLÅTELSE NÄR DU HAR FELAT?

Det har jag blivit bättre på med åren. Man inser ju äldre och mognare man blir att det är mänskligt att fela och att man har både självinsikt och inre styrka om man har modet att be om förlåtelse. Sedan finns det ju självklart människor som inte förtjänar en ursäkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0