Mark Levengood, Whitney Houston och "Kontoret"

Hemma igen efter en lång jobbhelg med övernattningar på Teneriffa, i Göteborg och Luleå. Och vilken händelserik helg det var.

I fredags hade jag förmånen att se genrepet på Mark Levengoods föreställning "Sound of Mark". Jag råder er alla att gå och se den. Information om vart och när han uppträder hittar ni HÄR.
Levengood är en fantastisk glädjespridare och jag var alldeles varm i hjärtat när jag gick därifrån. SE!

I lördags sov jag på Kanarieöarna och åt årets mest kaloririka frukost. Tyvärr har inte internet slagit igenom på allvar där ännu så jag fick följa BBC´s sändningar om Whitney Houstons död.
Självklart fruktansvärt tragiskt. Att följa hennes förvandling från präktig helylleflicka till en nerdekad knarkare har varit smärtsamt.

BÖRJA ALDRIG MED KNARK, VÄNNER. DET LEDER ALDRIG TILL NÅGONTING BRA.

I söndags var det premiär för svenska versionen av "The Office" - "Kontoret". Redan innan var jag lite skeptisk till att man valde att sätta Ove i rollen som den självgoda chefen och dessvärre visade det sig att jag hade rätt. Jag ger första avsnittet av "Kontoret" godkänt. Inte mer.
Dock vill jag påpeka att Henrik Dorsin är förmodligen en av de bästa skådespelare vi har i det här landet.

Igår hamnade jag i Luleå som bjöd på nio minusgrader. Jag var ganska trött igår så jag tillbringade större delen av eftermiddagen och kvällen på hotellrummet. Man behöver lite egentid ibland.

Nu är jag hemma i ett par dagar innan nästa turnésväng. Ikväll har jag "fredag" och tänker ägna kvällen i soffan.

Hoppas ni har det bra, kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0