Fredagspanelen om att fördriva tiden på en långresa och helgsömn

Seg fredagsmorgon. Ska alldeles strax iväg till gymmet för ett förmiddagspass men innan dess blir det veckans Fredagspanel:

1. HUR FÖRDRIVER DU TIDEN UNDER EN LÅNG FLYG- ELLER TÅGRESA?

Självklart med att läsa! Den bästa sysselsättningen även när man åker kortare sträckor. Jag har alltid med mig en eller flera böcker i väskan.

2. NÄR GÅR DU UPP PÅ HELGERNA?

Jag har ju inte helger som Medelsvensson som jobbar måndag till fredag. Min helg kan ju vara en tisdag. Men jag har aldrig varit riktigt förtjust i att sova länge på morgonen. Det känns som om mycket av dagen går förlorad då. Jag tar hellre en siesta i så fall.

3. NÄR SA DU SENAST "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON?

Det minns jag inte. Men jag älskar mycket.

4. VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Jag har fått se platser i världen som jag förmodligen aldrig skulle ha fått se annars. Och jag tycker verkligen om att jobba på oregelbundna tider. Emellanåt jobbar jag väldigt mycket men jag har mer kvalitativ ledig tid hemma än om jag hade haft ett "vanligt" jobb.

5. VAD ÄR DET VÄRSTA?

Osäkerheten. Flygbranschen är så oerhört konjunkturskänslig. Jag har fått varit med om både uppsägningar och konkurser under årens lopp samt anställningsformer man inte trodde var möjliga i Sverige i modern tid.

Kommentarer
Postat av: Tomas

Vad är det du insinuerar under punkt 5...? Haha! Instämmer! Puss

2012-01-20 @ 13:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0