Fredagspanelen om rea och utmaningar

Efter ett ovälkommet uppehåll är nu Fredagspanel tillbaka. På en måndag. Men jag har fredag hela veckan lång.

1. HUR GENERÖS ÄR DU MOT DINA VÄNNER?

Mycket! Vad det än gäller i livet så får man alltid tillbaka det man ger. Jag tycker också att det är genuint roligt att skämma bort de vänner som förtjänar det.

2. HUR MYCKET BRYR DU DIG OM REA-DAGAR?

Efter att ha gett mig ut på Mellandagsrean på hemmaplan för första gången på flera år lär det ta ett bra tag innan jag gör det igen. Jag var så oerhört besviken! Ett rejält antiklimax.
Däremot har jag de senaste två åren gjort riktiga fynd på "efter jul-rean" i Dubai. Bland annat köpte jag förra vintern massor med juldekorationer som var väldigt fina på 70 % rea.

3. SER DU NER PÅ NÅGRA MÄNNISKOR?

Ja, faktiskt! Framför allt de människor som saknar ödmjukhet och empati. Även på de människor som stannar i ett dåligt förhållande av rädsla för att vara singlar. De är generellt väldigt fördomsfulla mot ensamstående och förtjänar därför att ses ner på.

4. SKULLE DU KUNNA VARA HEMMAFRU?

Absolut! Jag tror dessutom att jag skulle vara en utomordentligt bra hemmafru också!

5. VAD BLIR DIN STÖRSTA UTMANING UNDER 2012?

Att få ekonomin att gå ihop. I år har jag bott i min lägenhet i tio år och mycket behöver bytas ut. Tvn sjunger på sista versen, likaså dvd:n. Jag behöver ny kyl, frys, spis och diskmaskin. Sedan är vardagsrummet i akut behov av renovering (inklusive en ny soffa!). En ny säng också önskvärt men det får jag nog skjuta upp till 2013.
Det är många utgifter som ligger framför mig i år, därför håller jag tummarna att jag får tillbaka massor på skatten i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0