Exklusiva bilder från mina dagar i Göteborg

Hemma igen efter två fullkomligt underbara dagar i Göteborg!
 
Jag ska börja med att säga att Madonna inte alls förtjänar den dåliga kritik som hon fått. Om man bortser från inledningen av konserten där hon ränner omkring som besatt och skriker "Fuck you, bitch!" och skjuter hejvilt med en pistol mot sina arma dansare - det var helt obegripligt.
Däremot var det helt magiskt när hela Ullevi sjöng gospel i "Lika a prayer". Och min favoritstund på konserten var när hon vävde in Lady Gagas "Born this way" i sin egen "Express yourself" och deklarerade "She´s not me".
 
Ibland måste även Madonna få sätta ner foten.
 
Nåväl, eftersom konserten sammanföll samtidigt som Gothia Cup så var det en utmaning att hitta ett ledigt hotellrum. Redan i februari bokade jag rum på Clarion Post. Lite dyrare än vad jag hade tänkt men attans så fint det var!
Jag kan verkligen rekommendera det hotellet om ni ska åka iväg till Göteborg. Fantastiska rum, oerhört trevlig personal, härliga lokaler i övrigt, trevlig bar och en underbar frukostbuffé.
 
Vår utsikt från rummet på tolfte våningen var Ullevi.
 
En trevlig fruktkorg väntade oss på rummet.
 
Ullevi som arena har gjort sitt. Jag fick träsmak i rumpan av de gamla plaststolarna. Jag välkomnar Friends Arena!
Märklig grej som hände också: alla mobiltelefoner slogs ut inne på området.
 
 
Mitt resesällskap var finaste Sussie (det blev inga bra bilder på oss) men väl nere i Göteborg mötte vi upp med kollega och vän Tomas. Här skålar vi på Clarion Post terrass.
 
Nu ska jag träna bort två dagars unnande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0