Imponerande snabbhet

Snabbhet är i de allra flesta fall en fördel. I vilka lägen det inte är att föredra låter jag bli att gå in på här och nu.
 
Jag har kontaktlinser och har alltid varit en duktig flicka som gått till optikern två gånger om året för synundersökning och halvårsbyte av linserna (om sanningen ska fram: det går längre tid än ett halvår emellan. Jag glömmer vanligtvis vilket datum jag börjar använda mina månadslinser så oftast har jag dem lite längre än vad man ska). Och det ska tilläggas att jag inte alls är missnöjd med min optiker - tvärtom! Alla som jobbar där är oerhört proffsiga och serviceminded.
 
Men det är det där med att beställa tid för synundersökningen. Jag är alltid ute i sista minuten och det är inte alltid lätt att få ihop en tid med mitt jobbschema.
För att sammanfatta: det är lite bökigt med halvårsbyte av linser.
 
Igår morse (det var söndag igår) fick jag för mig att komma ikapp lite i utvecklingen och beställa mina linser på nätet (jag antar att det är så alla gör nu för tiden). Mitt val föll på Lensway.se som jag hört gott om.
 
Redan idag på förmiddagen fick jag mina linser med posten i brevlådan. Det är faktiskt med imponerande snabbhet. Fast lite synd kan jag ändå tycka om den personen som tog emot min beställning igår - på en söndag - och skickade linserna till mig.
Hoppas han eller hon fick vara ledig idag istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0