Paulúns 50 genvägar till fettförbränning

50 genvägar till fettförbränning
Bild lånad av adlibris.com
 
Jag tycker mycket om innehållet i den här boken. Däremot är jag inte förtjust i titeln. Ordet "genvägar" tilltalar oftast den målgrupp människor som mest behöver se över sin hälsa och som just försöker hitta "genvägar" för att bränna fett. Gärna utan att behöva kliva upp ur soffan eller ändra sin kost.
 
Det fungerar inte så.
 
Hellre hade jag föredragit att Paulún kallat boken för "50 råd som kan bidra till ett lättare liv". Här förklarar nämligen Paulún - mycket skickligt - näringslära med ord som vi vanliga motionärer förstår. Vad vi behöver få i oss, hur mycket, varför och hur kost och träning påverkar oss (och vår förbränning). I denna djungel av dieter och trender är denna sakliga text en välsignelse. 
Vi får lära oss vilka kryddor och drycker som kan sätta fart på fettförbränningen och hur man kan öka den genom bland annat morgonpromenader innan frukost, stryketräning, god sömn och genom att sluta stressa (mycket är sunt förnuft men kan inte påpekas tillräckligt).
 
En lärorik och intressant bok. Inte bara för dem som vill gå ner i vikt utan även dem som bara vill leva lite mer hälsosamt. Rekommenderas alla.
 
BETYG: 5 av 5

Kommentarer
Postat av: mich

Får man fråga vad den kosta?:3

Svar: 169 kronor på Adlibris.
Maria L

2012-07-11 @ 21:04:07
URL: http://mariofacet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0