Såld på Essies nagellack!

Om ett nagellack klarar av en hel arbetsdag i luften utan att flagna så kan man beskriva detta som "ett mycket bra nagellack".
En av mina favoriter har länge varit Isadoras Wonder Nail som inte bara sitter länge på nageln utan är även mycket prisvärt.

Nu har jag gått och kärat ner mig fullkomligt i Essies nagellack. De har dessutom precis släppt ett underlack som är det bästa jag någonsin testat. Jag är - helt utan att överdriva - helt lyrisk! Massor med spännande färger finns det också med roliga namn.


Från vänster: Oslagbart underlack (finns i tre varianter beroende på vad man har för nagel), det rosa heter "Sugar daddy" som man kan måla tippar under först (mina "jobbnaglar"). Det mullvadsbruna är min privata favorit och den färgen heter "Mink muffs". Det gröna är en säsongsfärg som jag köpte igår (förmodligen är det väldigt snyggt när man sedan börjar få lite färg på kroppen), "Navigate her". Och slutligen är det ett överlack.

Och glöm för guds skull inte nageloljan! Det är a och o för att få en nagel att hålla. På Bodyshop finns en mandelolja i penform som är lätt att alltid ha med sig:



Dagens kloka ord:

NAGLAR ÄR INTE MAT UTAN EN UTSMYCKNING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0