Alla kan bli en "vardagshjälte" i köket

Man kan inte bli annat än varm i hjärtat när Donal Skehan lagar mat i TV och pratar charmig swengelska. Han kallas redan "den nya Jamie Oliver" och har förutom sin kockkarriär hunnit med att medverka i den irlänska melodifestivalen.
 
Hans första kokbok utgiven på svenska - "Kitchen Hero" - innehåller smakrika och enkla recept på vardagsrätter för hela familjen. Det ska inte behöva ta lång tid att laga vardagsmat och inspirationen har Skehan fått från sin egen matälskande familj.
Glädjande nog är de flesta recepten också nyttiga. Skehan älskar att använda spännande grönsaker i sin matlagning och har hämtat mycket influenser från det asiatiska köket.
"Kitchen Hero" innehåller dock recept på allting från soppor till cupcakes och blir därför också användbar i mer festliga sammanhang.
 
Själv hade jag äran att få provsmaka hans fiskfärsbiffar Hem&Villamässan i torsdags och blev så imponerad att jag genast skrev upp en ordentlig matmixer på inköpslistan!
Ett recept på hans vitlöksrostade pitabröd med auberginedipp hittar ni HÄR. Efter att ha ätit denna dipp kommer man aldrig mer att köpa färdig.
 
"Kitchen Hero" känns fräsch, modern och nyskapande. Det finns massor av inspiration att hämta till sin matlagning från Skehan!
 
BETYG: 5 av 5
 
Kitchen hero : bringing cooking back home
Bild lånad av Adlibris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0