Powerwalk och sinnesro

Det blev inga rekord satta i morse på min powerwalk. Det var helt enkelt för varmt, tror jag (det klagar jag inte ett dugg över - för min del skulle det gärna få vara så här året om).
 
Igår kväll var det 40-årsfest för kompis Mattias. Jag är tacksam att jag kunde vara med och fira för jag hade jour igår till 21 (så jag fick sitta med luren i närheten och dricka cola light) men det blev inget jobb så efter nio kunde jag slappna av och njuta av festen. Har jour idag med - därför passade jag på att ta en liten promenad innan den började.
 
Jag var så nöjd med presenten jag hittade till Mattias. När vi lärde känna varandra så lärde jag honom sinnesrobönen och den tilltalade honom (han har den faktiskt till och med på sin Twittersida). För cirka en månad sedan hittade jag på en amerikansk sida ett halsband med bönen på. Jag är inte helt bekväm med att betala saker med kreditkort på nätet - och i synnerhet inte från ställen från andra sidan Atlanten - men halsbandet kom bara efter sex dygn (till mig själv beställde jag en ring med bönen ingraverad på insidan).
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matte

Grymt fin present! Tack!! :)

Svar: Vassego! Du var värd den! :)
Maria L

2013-08-24 @ 13:39:52
URL: http://sockerdoden.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0