Fredagspanelen om hösten och förebilder

Hemma och vänder. Bokstavligt talat. Jag har fem ganska intensiva jobbdagar just nu. I natt sov jag dock hemma. Och när jag ändå är här bjuder jag på veckans Fredagspanel:
 
1. VAD ÄR DET BÄSTA MED HÖSTEN?
 
Färgerna i naturen och mysfaktorn. Jag njuter verkligen av att kunna tända ljus igen på kvällarna, sätta mig under en filt och bara mysa. Jag är en riktig mysig tjej, faktiskt.
 
Lite förberedelser inför hösten.
 
2. VEM ÄR DIN FRÄMSTA FÖREBILD?
 
Jesus, självklart. Dagligen hamnar jag i situationer då jag får fråga mig själv: What would Jesus do? Generellt har jag förebilder som är svåra att leva upp till - jag sätter ribban ganska högt.  Min mänskliga förebild är fortfarande prinsessan Diana. Jag beundrar den förmågan hon hade att kunna beröra människor bara genom att vara i närheten av dem.
 
 
3. VILKEN VAR DEN FÖRSTA FILM DU SÅG?
 
Har inget minne av det alls. Jag minns inte ens vilken film jag såg senast.
 
4. SAMLAR DU PÅ NÅGOT?
 
Omedvetet har jag samlat på mig en massa olika kaffekoppar. Men jag sålde faktiskt flera på loppisen i Täby häromveckan. Man behöver inte ha så många kaffekoppar som jag har. Jag bor i en tvåa och har inte plats att bjuda så många människor på kaffe samtidigt.
 
5. VILKEN ÄR DIN FAVORITSTAD?
 
Jag finner alltid ett inre lugn när jag är i New York och London. När jag är i min egen huvudstad blir jag bara stressad och irriterad och längtar bara därifrån.
 
Central Park, New York.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0