Ljummen gubbröra

Jag ger mig själv dispens då och då under sommaren och äter potatis. Uppvärmd potatis ger lägre GI-värde och därför kan man koka potatisen dagen innan och njuta av den dagen efter.
 
Mitt bidrag till Midsommarafton är ljummen gubbröra.
 
Jag bryner gul lök i lite rapsolja tills den blir genomskinlig, tillsätter kall potatis, matjessill, hårdkoka ägg, lite dill och vitpeppar. Servera ljummen på hårt bröd.




Kommentarer
Postat av: Pauline

Gud så gott det lät!
Får bli det av resterna på färskpotatisen imorgon =)
Ha en underbar midsommar!

Svar: Och så enkelt att göra! Trevlig midsommar!
Maria L

2014-06-20 @ 17:28:45
URL: http://paulinepousars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0