Må ni brinna i helvetet, oansvariga föräldrar!

En diskussion som jag för med Gud nästan varje dag är hur han fördelar barn.
Lika säkert som färskpotatis på sommaren så får man varje år läsa om föräldrar som "glömmer" sina barn i bilen med dödligt utgång. Och var nu inte så jäkla naiva att ni tror att detta bara "händer i USA" (som är svenskarnas naiva försök till förnekelse att det finns hemska föräldrar även i detta land och att det även här inträffar onda händelser).

Igår kväll (i Göteborg, Sweden) lämnades en sju dagar gammal pojke kvar i en stekhet bil under tiden föräldrarna var och "shoppade". Tack och lov finns det medmänniskor med empati som larmade polis som åkte dit och krossade ett fönster på bilen och fick ut bebisen. De anmälde även händelsen till sociala myndigheter.
Undrar hur man resonerar i sin primtiva hjärna när man lämnar ett sju dagar gammalt spädbarn utan uppsyn över huvud taget?

Dagen innan dog en ettårig flicka i Köpenhamn efter att hennes pappa glömt bort henne. Han misstänks för "vållande till annans död".
Vilket förbannat hån! Det är MORD och ingenting annat.

HUR I HELVETE KAN MAN GLÖMMA BORT SINA EGNA BARN I HETA BILAR? ELLER LÄMNA DEM ENSAMMA I BILAR ÖVER HUVUD TAGET, OAVSETT TEMPERATUR??

Jag kommer aldrig att begripa varför sådana människor blir välsignade med att bli föräldrar. Ni är en skamfläck för mänskligheten och ni är också orsaken till att jag aldrig kommer att vara hundraprocentigt emot dödsstraffet. Tvärtom. Det verkar så mer passande i sammanhanget än "vållande till annans död", men det är förmodligen alldeles för barmhärtigt. Barmhärtighet är det sista dessa människor förtjänar. Dessvärre har de förmodligen inte förstånd nog att lida och skämmas.

Må ni brinna i helvetet!

Slutligen till er som är flygrädda: Varje år dödas det fler barn av sina föräldrar än vad det är människor som dör i flygolyckor. Är inte det en skrämmande statistik?

Kommentarer
Postat av: anne

du har så rätt, så rätt.

2009-06-27 @ 16:33:56
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Vardagsgalningen

Skulle det där inte kunna vara bevis på att din låtsaskompis inte är så snäll och god som hans förespråkare påstår?

Postat av: Maria

Det är väl det som är själva poängen. Att det är männsikan som är ond, inte min låtsaskompis.

Men jag funderar ibland på om det var så smart att skapa människan med en fri vilja.

Dessa föräldrar VÄLJER att lämna sina barn utan uppsyn.

2009-06-27 @ 17:02:36
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Therese

Håller med dig!!

Skule aldrig aldrig, aldrig glömma mina barn i bilen!Deras liv är viktigare än mitt eget så darfär tänker man allitd på dom, alltså glömmer man dom aldrig!



Många kramar och ta hand om dig Mia.

2009-06-27 @ 20:53:55
URL: http://familjelivet.wordpress.com
Postat av: Johanna

Håller med dig i allt i detta inlägg. Undrar även jag hur i hela friden vissa, helt olämpade människor, blir välsignade med den största gåvan i livet. Att bli förälder. Och sedan sjabblar bort det och nonchalerar det. Hur kan man glömma sitt eget barn eller överhuvudtaget lämna det ensamt i bilen. Ofattbart och öerhört skrämmand. De borde skämmas, skämmas, skämmas.

2009-06-28 @ 08:20:31
URL: http://johanna-jojo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0