Det gäller att hamna hos rätt person

Nu på eftermiddagen kom jag fram till Arbetsförmedlingens kundtjänst för att avlägga min lägesrapport. Det gäller att hamna hos rätt person alltså.
Visserligen har de på kundtjänst alltid varit tillmötesgående när jag har ringt dem (de måste verkligen ha gått på rätt charmkurs) - det är egentligen bara min handläggare på den lokala Arbetsförmedlingen jag har haft lite problem med.

Idag fick jag prata med en alldeles underbar människa som hette Lena. Jag berättade för henne hur många jobb jag sökt, att jag blivit kallad på intervjuer men inte fått de tjänsterna och hur trögt det känns just nu.
Hon var helt fantastisk! Hade ett pepptalk om hur jag skulle sträcka på ryggen eftersom jag kommit så långt som till intervju och att inte ta det ständiga avvisandet så personligt. Läget på arbetsmarknaden kan jag ju inte påverka.

Vilken härlig kvinna! Ett sådant bemötande ger mig hopp!

Jag behövde ett trevligt samtal idag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså visst allt är inte lätt här i livet men jag tycker du klagar då på allat och alla alldeles för mycket och det kan ju inte vara så att alla är dumskallar jämt

2009-06-12 @ 16:34:42
Postat av: Maria

"Allat"? Vad är "allat"? DET är en sådan sak som jag absolut skulle klaga på och tillrättavisa och förmodligen kalla skribenten "dumskalle" också.

Jag har dock ett väldigt nyttigt råd till dig: Läs inte bloggen om du inte tycker om den. Du slösar bara bort värdefull tid av ditt liv som du skulle kunna ägna åt andra saker som du tycker om.

2009-06-12 @ 16:41:17
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj ett stavfel förlåt ja sånt kan hända även fast man inte är dumm i huvudet förstår du ..:)

Ja sista inlägget var dock bra fortsätt så :)

2009-06-12 @ 21:22:30
Postat av: Maria

Ett "m" i "dum".

2009-06-12 @ 21:34:52
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0