Jag saknar min bästis

Jag är inte sentimental på det sättet att jag sparar på saker. Jag rensar ofta bort saker. Och minnen. Jag är fullt övertygad om att om jag gör mig av med saker som påminner mig om sådant jag helst vill glömma, så mår jag bättre.

Jag har rensat idag. Egentligen på det mest barnsliga sätt man kan tänka sig. Men det var en befrielse när det var gjort.

Sedan satt jag vid mitt köksbord - med tårarna rinnandes nedför kinderna - och såg bilderna jag har satt upp på mitt kylskåp.
Jag har en bild där på mig själv, tagen från ett julfirande med ett gammalt jobb. Jag sitter bredvid en kär vän. Han som var min klippa som jag klamrade mig fast vid när livet var jobbigt, han som jag ventilerade med och berättade allt för, han som jag blottade mig för helt skoningslöst, han som fick mig att skratta varje dag.

Jag ser så oerhört lycklig ut på den där bilden. Jag fullkomligt sprudlar av glädje. Mina ögon tindrar. Leendet är äkta.

Jag funderar på att ta ner den där bilden. Den påminner mig så mycket om en tid som inte finns längre.

Jag saknar honom.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Bra att rensa ibland fast de är jobbigt

2009-06-11 @ 13:59:26
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Jenny

Uss då låter som du har tunga och jobbiga tankar just nu !! kan inte föreställa mig att förlora en nära vän!! Styrke kramar till dig !!



Jo arbetsförmedlingen är rent av jävligt pissiga !! Tyvärr så kommer man ju inte undan dom men man tycker att dom kunde vara lite mänskliga iaf !

2009-06-11 @ 15:06:49
URL: http://jennie83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0