Smoothies och bloggar

Vaknade upp på ett oförklarligt dåligt humör. Kanske jag hade drömt någonting under natten som bidragit till denna sinnesstämning? Saknaden av mitt hår? Det ständigt gråa vädret när man mest av allt längtar efter att ta en lång promenad i strålande solsken?

Gav mig själv en rejäl vitaminchock (en kick av näring kan göra under för humöret). Smoothie gjord på apelsin, mango och banan (fruktar att min hy kommer att ha en lätt gul nyans imorgon). Läste nyheterna på nätet men tappade intresset väldigt fort eftersom jag är så hysteriskt ointresserad av bevakningen av Let´s Dance och Melodifestivalen (man kan få uppfattningen att det inte händer någonting annat i världen).

Läste istället igenom några bloggar, valda på måfå. Och jag blev så tagen av hur självutlämnade människor kan vara (nu talar jag inte om de blonda våp som bloggar om livet som kretsar kring Stureplan och de senaste inköpta skorna och handväskorna). Hur öppenhjärliga människor kan vara när det gäller alkoholmissbruk, ätstörningar och depressioner. Att de har styrkan att dela med sig.
Eloge till Er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0