Fungerar Nix?

Nu har det gått ett par veckor sedan jag fick tummen ur och anmälde mitt hemnummer till Nix. I två omgångar fick man dessutom genomföra proceduren för att bekräfta sin önskan. Visserligen skulle det ta ett par veckor innan tjänsten fungerade till 100% men nu känner jag att det börjar att bli dags.
Idag har jag blivit erbjuden gratisprover på något naturpreparat och nyligen ringde det en snubbe som ville prata om min placering av pensionsfonderna.
Jag har ingen lust att diskutera min privatekonomi med en främling över telefon. Inte alls.

Visst, tiderna är tuffa. Och är man politiskt korrekt så ska man säga att "man ska vara lycklig om man har ett jobb i dagens läge" för att försvara det man har valt som försörjning.
Men nog måste telefonförsäljning vara det mest förnedrande man kan hålla på med? Dessutom betvivlar jag att det kan dra in så mycket pengar i kassan varje månad, eftersom man jobbar mot provision.

Vi gör så här: Om jag skulle vilja diskutera min placering av pensionsfonder, få gratisprover av naturpreparat, testa nya strumpor, byta elbolag, telefonoperatör eller bredbandbolag så hör jag av mig till er.

Don´t call me - I call you.

Kommentarer
Postat av: kiki

åh jag avskyr när det ringer säljare till mig... Men när jag bodde i england var det ännu värre, då ringde det på telefonen och när man svarade var det FÖRINSPELADE försläjarröster och sen skulle man klicka på siffror! Det dummaste jag varit med om...

2009-05-27 @ 19:51:26
URL: http://varulven.blogg.se/
Postat av: S

Haha min mamma älskar dom, hon tackar ja till allt som är gratis och sedan säger hon upp det när produkterna börjar kosta pengar!

2009-05-28 @ 03:04:31
URL: http://daniloff.blogg.se/
Postat av: Therese

Håller med dig!

Men jag kan ge mig tusan på att dom gör någon ensam människa glad-Ring till DOM är mitt tips till försäljarna. :-)

2009-05-28 @ 19:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0