Nu är det positivt flow utan dess like

Hela mitt liv har hittills varit som en enda lång dokusåpa med ketchupeffekt. Vare sig det är bra eller dåliga saker som inträffar, så ska allting hända samtidigt.
Som det senaste året till exempel. Jag kommer att radera ut 2009 ur min minnesbank senare. Förutom de två underbara skrivarkurserna jag har gått på, finns det ingenting av det här året jag vill minnas. Allt hemskt hände liksom på en gång - det tar ett tag att återhämta sig efter sådana erfarenheter.

Men när tragedierna inträffar på löpande band, brukar jag upprepa ett mantra inom mig:

This too will pass

Även detta kommer att gå över.

Sedan är det ju faktiskt så - och det får man inte glömma när det känns som att livet består endast av motgångar - att det är likadant åt andra hållet.
När det händer roliga saker så händer det massor av roliga saker.

Redan den 24 februari i år förstod jag att nästa år - 2010 - skulle bli någonting alldeles speciellt. Och de glada nyheterna inför året fortsätter att strömma in i en jämn takt.

Idag kom den efterlängtade nyheten att Starbucks slår upp portarna ute på Arlanda i början av året (Metro). Dessutom ska Delta Airlines börja flyga sträckan Stockholm-New York i maj (AB) vilket ökar konkurrensen ännu mer på linjen och kommer att innebära billigare biljetter (just nu kostar tur/returbiljetter med SAS ungefär 6000 kronor på den sträckan i monkeyclass - det är på tok för dyrt och inte värt sitt pris).

Jag kanske till och med kan göra ett besök i den underbara staden New York under året?

Jag är garanterad jobb årets första fyra månader, det är vinter-OS i februari, två prinsessbröllop, StarbucksArlanda och billigare biljetter till New York.
Vad kan toppa detta? Kommer jag att bli gravid också?!

2010 kommer att bli glädjens år.
Tro mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0