Känsliga fötter

Jag är född i Fiskarnas tecken. Vi har tydligen känsliga fötter.
Man kan tycka att påståendet låter löjligt - i synnerhet om man ser horoskop som trams. Till och med jag tyckte att det lät konstigt - fram till den dagen mina fötter började att krångla. Då började jag fundera över om mitt stjärntecken faktiskt hade någonting med saken att göra.

De har fått varit med om mycket genom åren, mina kära fossingar. Bland annat en seglivad inflammation i senan som går under foten, på grund av att jag har för höga hålfötter. Allt spring i högklackat i kabingången har också satt sina spår.

Så jag försöker att sköta dem på bästa sätt och skämma bort dem. Men bad och filning och massage och hela baletten.

Nu har jag nonchalerat fötterna en längre tid. Och det straffar sig! En liten tå har börjat säga ifrån när jag är ute och promenerar (hur en sån liten kroppsdel kan orsaka sån värk går över mitt förstånd) och hälarna var så hårda att de vägrade se ut så en dag till. De var på väg ut i strejk. Med plakat och grejer.

Ikväll ägnade jag mina fötter både tid, omtanke och kärlek.

Imorgon kanske man till och med ska piffa upp dem med lite lack på tånaglarna? Då måste de ju bli glada.


Kommentarer
Postat av: rebecca

Såntdär stämmer ju faktiskt ibland, själv är jag stenbock och ska ha känsliga knän, vilket stämmer väldigt bra då jag har ledproblem och då främst i knäna såklart :p

2009-09-05 @ 20:28:31
URL: http://rebeccajanzon.blogg.se/
Postat av: Mika

Trams.. jag är också en fisk, men mina fötter mår finfint.. tror nog mest det beror på att ni är gnälliga och pjåskiga fruntimmer, jag.. =)

2009-09-05 @ 21:06:10
URL: http://mikaaalto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0