Nu bakas det till grabbarna

Jag beundrar kreativa och innovativa människor. Som ser möjligheter istället för hinder. En av de mest påhittiga personerna i min omgivning är Mattias (han har någon form av bokstavskombination också, för han kan omöjligt sova mer än två timmar per natt, är aldrig stilla och grym på att kläcka idéer).
Mattias har en tomt, men kan omöjligt hinna med att fixa till den själv med det fullspäckade schemat han har. Han är ju inte heller tappad bakom en vagn så han har insett att a) det går fortare att få ordning på tomten om man är fler b) det blir mycket roligare.
Så han bjöd helt enkelt över sina kompisar via Facebook hem till sig på lördag. Med en utgång som avslutning.

När denna gettogheter är, befinner jag mig på ett plan på väg hem från Phuket så jag kan inte medverka. Men självklart vill jag ändå bidra på något sätt. Så jag bestämde mig för att baka till grabbarna. Mina världsberömda kanelbullar ska jag göra till dem och skicka över med bud (mamma) på lördag förmiddag.

Så glada de kommer att bli! När de står där och krattar löv i snöblandat regn kommer de att inse att det var värt mödan för att få sätta tänderna i himmelskt goda kanelbullar.
Det är så härligt när man kan glädja andra.


Kommentarer
Postat av: G-E-O

Gud vad det ser gott ut. Känns lite trist att man slutat käka sådana godsaker.

2010-04-07 @ 11:24:12
URL: http://g-e-o.se
Postat av: Anonym

Dom kanelbullarna lägger mor vantarna på bjuder sina arbetskompisar på riktigt gott fikabröd.

2010-04-07 @ 13:55:10
Postat av: Anonym

Mia glömm inte Barrvägen!!

2010-04-08 @ 16:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0