Ett passande namn på norskan

Även om Jonas Bergström så finner botemedlet mot cancer, så kommer han alltid bara att bli ihågkommen som killen som bedrog prinsessan Madeleine.
Han är förlovad med en av Sveriges vackraste kvinnor. Tusentals män skulle göra vad som helst för att vara i hans position.
Ändå väljer han att hoppa i säng med en kvinna vars namn rimmar på "hora" (poetisk rättvisa?), har tänder som ser ut som om någon har slängt in i hennes mun på måfå och som dessutom skryter om deras natt tillsammans (AB).

För att uttrycka det milt så är spelar norskan inte i Madeleines division. På något plan.

Fenomenet är långt ifrån nytt. Det är inte första gången en man i rampljuset bedrar sin vackra kvinna för ett fruntimmer som får oss andra att skämmas över vårt släkte.
Förmodligen heller inte den sista.

Snoppen är i proportion ett väldigt litet organ. Men konsekvenserna av dess handlingar kan vara förödande. Tydligen är det ett organ som har större makt och vilja än vad innehavaren av det har.

Kommentarer
Postat av: Mika

Bra skrivet. Som man vet jag mycket väl att det är det "lilla huvudet" som bestämmer över det stora huvudet. Det är vår natur. Inget fel med det, egentligen.

2010-04-22 @ 09:39:46
URL: http://mikaaalto.blogspot.com
Postat av: Maria

Fel och fel. Fördelen när man blir bedragen är att det är så mycket lättare att komma över fanskapet i fråga. Madeleine förtjänar någon bättre.

2010-04-22 @ 22:02:34
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0