Johan T Lindwall: patetisk och självgod

Det finns någonting tragiskt över det faktum att Johan T Lindwall ständigt utger sig för att vara "nära vän" med kungafamiljen och anser sig ha en "nära relation" med framför allt kronprinsessan Victoria och insikt i hennes liv. Snarare tror jag att det förhåller sig så att både kronprinsessan och resten av kungafamiljen anser Lindwall vara en anings påträngande och besvärlig. För att inte säga "patetisk".

I dagarna släpper han en bok om "den privata Victoria". Precis som om han skulle ha inblick på allvar i kronprinsessans privatliv. Ska sanningen fram så misstänker jag istället att Lindwall är en person som hon håller på ett betryggande avstånd.

Nu är det väl egentligen ingen som ens trodde att Lindwall i sitt porträtt av vår kronprinsessa ens skulle komma i närheten av sanningen, men det arma kräket har lyckats få in rena sakfel som Victoria själv påpekat (AB). Det allra roligaste är hans försvar till kritiken:

"Jag vill inte kommentera det i och med att hon inte har sagt det direkt till mig".

Som om kronprinsessan någonsin skulle göra det, Lindwall! Du är förmodligen ingen hon tilltalar frivilligt och den enda anledningen till att du ens kommer i närheten av henne vid enstaka tillfällen är för att du har ett press-leg.
Fascinerande är att ett bokförlag ens vill ge ut dyngan. Ren miljöförstöring är det att offra träd på skiten.


Kommentarer
Postat av: Göran

Håller med i allt du skriver.

Hans artiklar i tidningen bygger oftast på rena påhitt.Håller man sig dessutom till källor som beskrivs som "enligt uppgift" så kan man ju själv fixa något som tidningen är dumma nog att publicera. Skulle inte tro att några nära vänner överhuvudtaget pratar med honom

2010-03-13 @ 12:49:30
Postat av: jenny

Håller fullständigt med dig!!

2010-03-13 @ 15:20:04
URL: http://jennyk.blogg.se/
Postat av: Lasse

Det är synd att det sådant här rötägg ska dra skam över journalistkåren. Att bygga en karriär på lögner är illa nog, men att ge sig på att dupera försvarslösa barn!!! (hört i Stjärnorna på slottet..)

2010-03-14 @ 03:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0