Ger sig fruntimret aldrig?!

Annika Borg ger sig inte (AB). Brudöverlämningen är och förblir den viktigaste frågan inom Svenska kyrkan.
Jag ger mig inte heller. Jag anser och kommer alltid att anse att det är upp till brudparen att bestämma hur deras bröllopsdag ska se ut.

Dessutom känns det som om Borg idiotförklarar svenska kvinnor som gör valet att låta deras far leda dem fram till altaret och hävdar att det är "Hollywoodinspirerat". Möjligt. Men vad är det som får Borg att tro att vi inte kan fatta egna beslut?

Att ta egna beslut är väl om något en modernisering. Det har vi kvinnor nämligen inte alltid fått göra.

Annika Borg (ÄLSKAR Aftonbladet som aldrig kan stava hennes namn rätt i en artikel) förlöjligar sig själv och den Svenska kyrkan med att orsaka rabalder om en fråga som egentligen är banal.
Man kan faktiskt få för sig att de inte har någonting annat att göra.

Och hon promenerar verkligen på mina nerver när hon har fräckheten att idiotförklara mig. För det är just det hon gör med sina påståenden.
Jag kan göra egna val. Jag kan bestämma själv. Tro mig.

Kommentarer
Postat av: mattias

val kan du säkert göra. du blir inte mindre idiot för det.

2010-05-24 @ 21:56:45
URL: http://mattiasjison.blogspot.com
Postat av: katrin

Viktoria är kronprinsessa hon gifter sig med sin kärlek Daniel deras bröllop är en riksangelegenhet glömm ett personligt och litet bröllop som säkert Daniel har önskad sig.

Är det då verkligen för mycket begärd att respektera Viktorias önskan att ledas till altaret av sin far. Vad är viktigare feministernas vilja eller brudparets. Viktoria får redan följa så många protokoll låt henne få bestämma en enda sak själv. Personlig vilja är också en rättighet, oavsett om det är populär hos ett gäng präster eller inte.

2010-05-24 @ 22:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0