Busskortet har fått ett nytt hem

Jag lever efter den principen att vardagen blir mycket roligare (och harmonisk) om man piffar upp den lite. Det krävs ju egentligen inga stora medel för att göra det heller.
Att skaffa en nytt fodral för busskortet är en sådan liten sak man kan göra för att förgylla vardagen. Jag blev helt till mig igår när jag hittade en serie med söta plastfodral på en kiosk ute på Arlanda.
Mitt val föll på ett med motiv från "Fem myror är fler än fyra elefanter". Där bor mitt busskort nu - ett mycket trevligare hem för det än det tråkiga lilla röda platsfodral från SL som jag hade innan.

Fodralen är tillverkade i Sverige och information om vart man kan hitta dem finns på POPOMAX.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilket fint fodral! I vilken terminal på Arlanda finns kiosken där du köpte fodralet? På POPOMAX hemsida fanns nämligen ingen lista över återförsäljare utan man bads skicka ett mail med förfrågan. Skulle därför uppskatta om du kunde tala om ungefär vart på Arlanda man kan leta =) tack tack!

2010-10-02 @ 15:37:00
Postat av: Maria

Hej!

Jag hittade fodralet i kiosken på Terminal 2 (den heter någonting med "Press" har jag för mig, men det finns bara en kiosk där så den är lätt att hitta).

/Maria

2010-10-02 @ 16:15:17
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för tipset, då ska jag leta där nästa gång jag hamnar på Arlanda =)

2010-10-02 @ 23:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0