Halloween-queen

Trots att sommarhalvåret är den perioden av året då jag känner mig mest harmonisk och tillfreds så kan jag inte låta bli att vara tacksam över den "extratimme" man får när vi byter över till vintertid (däremot har jag väldiga problem nu för tiden att ställa om mig när vi förlorar en timme - jag lider i flera veckor).

Idag är den här timmen mer efterlängtad än någonsin. Somnade sent i natt igen - det tar ett bra tag för mig att varva ner efter att jag har kommit hem i från jobbet. I går lyckades jag dessutom att glömma mina älskade, fotriktiga ECCO-skor hemma (de jag byter om till uppe i luften) så jag fick genomföra hela arbetsdagen i vinterstövlarna.
Det känns i dag vill jag lova. Mina planer var egentligen att köra ett spinningpass nu på förmiddagen men den klassen avbokade jag nyss för jag insåg mina begränsningar. Istället tänker jag sätta fötterna i högläge och ägna den tid jag kan till att återhämta mig (har jourtjänstgöring i eftermiddag).

Två kvällar (eller nätter för att vara extakt) har jag frångått mina principer och somnat med sminket på (det är annars "no no") med den uppenbara påföljden att man ser ut som en tvättbjörn morgonen efter.
Efter en titt i spegeln i morse utnämnde jag mig själv till "Halloween-queen" då jag påminde om en mix mellan Morticia Addams och Tina Turner.
Jag kunde ha skrämt slag på vem som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0