Sökandet efter rakbladen över

Ibland tenderar jag - som alla andra - att gå över ån för att hämta vatten. Lösningen på ett problem är oftast mycket närmre och enklare än vad man först kan ana.
 
För er som följt min blogg i flera år kanske minns min desperata jakt på mina favoritrakblad: Sensor Excel for Women. De slutade att säljas i butiker i Sverige för flera år sedan men jag har kunnat hitta dem utomlands. Och har jag inte haft möjlighet själv att köpa dem så har jag bett någon kompis som åkt i väg (senast var det kompis Charlie som fick ge sig ut och leta i Thailand).
 
Självklart har jag letat efter möjligheten att beställa dem via nätet men tidigare har de inte funnits att beställa från svenska sidor och att beställa via internationella kan i slutändan bli oförsvarligt dyrt. Men det slog mig aldrig att leta flera gånger på nätet.
 
Förrän härom veckan då jag upptäckte att rakbladonline hade mina rakblad och till mycket bra pris dessutom. Jag beställde genast fem förpackningar i rena glädjeruset. Redan dagen efter fick jag mina rakblad hem i brevlådan (älskar snabb leverans!).
 
Vad jag har lärt mig: om jag söker någonting så leta flera gånger. Det som inte finns på nätet idag kan finnas där i morgon.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0