Nere för räkning

På väldigt många sätt är jag en mycket lyckligt lottad människa. Till exempel blir jag väldigt sällan sjuk. Vid de sällsynta tillfällen jag dock blir det brukar det istället slå till rejält.

Vilket det gjorde den här helgen. I Helsingfors! Sämre tillfälle att bli sjuk än när man är ute på jobb kan jag knappast tänka mig.

Jag anlände till Helsingfors i lördags eftermiddag med gott humör och väskan fylld av träningskläder, doftljus, badskum och böcker. Eftersom jag skulle ha relativt mycket ledig tid där var min plan att träna, äta gott och bara ta hand om mig själv. Vilket jag också kunde göra på lördagskvällen (hann till och med att göra en fransk manikyr på mig själv). Somnade som en stock vid tio-tiden.

Vid midnatt vaknade jag av att halsen värkte och frossa i hela kroppen. Feber! Jag minns ärligt talat inte när jag hade feber senast.

Aldrig känner man sig mer ynklig än när man ligger i feberfrossa på ett hotellrum i ett annat land. Men i ärlighetens namn var det den skönaste sjuksängen jag någonsin legat i.
I går kväll som jag hem och nu ska jag börja kurera mig på allvar med massor av vila, Enchinagard (den flaskan kommer från och med nu alltid att vara nerpackad i jobbväskan) och färskpressade apelsiner. Och bloggen som varit försummad i lite drygt tre månader ska jag ägna en massa tid.

En liten observation jag gjorde eftersom jag har varit vaken i omgångar på nätterna: TV 4 visar filmer med Gary Busey varje natt. Han verkar vara deras nattunderhållning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0