Euforisk efter dagens HemochVillamässa

Ni anar inte hur glad jag är över att jag bestämde mig för att gå på Hem&Villamässan! Den överträffade mina förväntningar på alla sätt.
Med mig hem har jag massor av inspiration och idéer och känner mig alldeles euforisk inbords.
 
Leilas general store levde verkligen upp till förväntningarna (och mer därtill)! Där inne hade jag nöjet att prata med Leila själv (som också signerade mitt exemplar av One more slice som jag köpte). Jag passade på att fråga henne varför mina biscotti alltid går sönder när jag skär upp dem (och vem är bättre att ställa sådana frågor till om inte mästarinnan själv?). Hon tog sig tid att svara och gav mig lite goda råd (oerhört trevlig kvinna).
 
Så här såg det ut inne i den tillfälliga butiken - fast med fler människor.
 
Dessa fynd kom jag hem med från Leilas butik: Kokboken One more slice som var på specialpris på mässan, en värmetålig slickepott (mitt favoritverktyg i köket), vimplar med engelska flaggan (eftersom den amerikanska går som tema i resten av lägenheten så får väl den engelska pryda köket), snöre i vitt och rött (ja, förberedelserna inför jul har redan startat här hemma) samt små flaggor att dekorera med.
(Jag har också med mig ett antal visitkort från flera utställare på mässan som ni ser lite av till höger i bild).
 
Leilas hälsning i kokboken.
 
Alldeles starstruck blev jag när Donal Skehan lagade mat på scenen och jag fick smaka hans Thai Fishcakes. Att ha ätit mat som han har lagat är stort - den upplevelsen kommer jag att leva på länge. Mycket sympatisk ung man för övrigt.
 
Dagens Goda Gärning stod en man för i kön in till mässan. Inträdet idag var 2 för 1 och han föreslog att vi skulle gå igenom kassan tillsammans. Omtänksamt. Härlig gentleman!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0