På min shitlist idag: TV3

Ok, nu tittar jag inte på TV3 speciellt ofta. Men jag följer "Project runway" som vanligtvis visas på tisdagskvällarna klockan 22:00. Nu börjar det dessutom att dra ihop sig till final. Avsnitt 13 av 14 skulle visas igår. Trodde jag (och enligt TV3´s Facebooksida, flera andra).
 
Istället visar man en repris på ett flopp-program med Björn Kjellman. Redan när jag såg trailern på detta program förutsåg jag en riktig flopp och det är nog precis vad det var eftersom man slänger in en repris på det när ett program som folk faktiskt vill se skulle ha visats.
 
Don´t get me wrong, jag gillar verkligen Björn Kjellman men programidéen är helt bisarr (han ska klä ut sig till B-kändisar och låta dem intervjua "sig själva" eller någonting i den stilen).
 
Program 13 av "Project runway" försvann helt från tablån (man ska tydligen dock visa finalavsnittet nästa tisdag), folk ställer sig frågande på TV3´s Facebooksida men ingen från kanalen tar sig tid att svara (visst är det lite respektlöst och en smula oroande eftersom vinter-OS ska sändas i denna kanal i februari?).
 
TV3: på min shitlist idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0