Fredagspanelen om påskägg och favoritglass

Efter en ovanligt skön natts sömn kommer nu veckans Fredagspanel innan jag beger mig till gymmet för att köra lite spinning.
 
1. VAD VILL DU HA I DITT PÅSKÄGG?
 
Ett generöst presentkort på Sova. Jag vill ha en ny, overkligt skön säng att sova i och ett stort dubbeltäcke till samt flera kuddar att trängas med.
Egentligen vill jag aldrig ha godis i mitt påskägg men jag har faktiskt fått en ny last: Lindts Lindor-kulor. De smälter ju bokstavligt talat i munnen. Jag och resten av besättningen fick en förpackning av en passagerare härom veckan och jag fick nästan tårar i ögonen av tacksamhet.
 
 
2. HUR TRÄNAR DU INFÖR BADSÄSONGEN?
 
Det resonemanget förstår jag inte. Varför ska man bara träna till en viss säsong? Totalt ologiskt. Jag tränar lika mycket året om men träningsformen ändrar sig lite (mest för att jag inte tycker om att vara utomhus på vinterhalvåret). På sommaren blir det mer powerwalks och mindre inomhusträning bara.
En av anledningarna till att jag inte tycker om att gå till gymmet i januari: då upptas yta och redskap av människor som bara är där max en månad innan de har ledsnat.
Mitt tips är: träna regelbundet istället!
 
3. HAR DU BÖRJAT STÄLLA BILEN OCH ANVÄNDA CYKELN ISTÄLLET?
 
Jag har varken bil eller cykel. Tar bussen till och från jobbet och tåget till stan. Annars använder jag benen.
 
4. SHOPPAR DU SECOND HAND FÖR ATT SPARA IN PÅ KLÄDKONTOT?
 
Aldrig. Jag älskar vintagemöbler men skulle aldrig sätta på mig begagnade kläder. Jag har en kavaj som jag köpte i tonåren i en second hand-butik som faktiskt fortfarande hänger i klädkammaren. Den påminde om kapporna som The Beatles har på omslaget till "Sgt Pepper" - därför kunde jag inte motstå den. Fast i ärlighetens namn tror jag inte att någon burit den innan.
 
5. VILKEN ÄR DIN FAVORITGLASS?
 
Häagen Dazs. Jag är en riktig finsmakare även när det gäller glass och äter bara det bästa. Ben&Jerry är god två men de har så mycket saker i sina glassar förutom just glass. Det är som att äta fryst smågodis ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0