Tyst med dig, Wissman!

Det sanslösa världsrekordet som togs på 100 meter igår av Usain Bolt beskrivs som "magiskt" och "makalöst". Vilket det också är: 9.58. Det är siffror jag förmodligen aldrig kommer att glömma. Om rekordet dessutom någonsin kommer att bli möjligt att slå är tveksamt.

Hur som helst är denne Bolt inte bara snabb på banan (snabbast för att vara korrekt). Han har också blivit en omtyckt idrottsman och stor publikfavorit på grund av sin härliga personlighet. Han spexar och har en avslappnad inställning.
Vilket med facit i hand har varit ett vinnande koncept på alla plan.

Vår lilla sprinter"kung" Johan Wissman tycker annorlunda. Han ser Bolts uppträdande som på gränsen till osportsligt och tycker att denne "fjantar sig för mycket".

Snälla Johan: Kan vi inte göra så att vi håller vår minst smickrande egenskap inom landets gränser? Måste vi verkligen visa omvärlden den svenska avundsjukan och missunnsamheten? Det är ingen egenskap att stoltsera med. Den är bara pinsam.

Tydligen har denne Bolt dessutom både haft skolios och tidigt i livet fått diagnosen ADHD. Inte de bästa förutsättningarna för att sedan i vuxen ålder springa 100 meter på 9.58. Men han gjorde det ändå.

Så tyst med dig, Wissman! Koncentrera dig istället på att ta en egen medalj!

Media:  AB1  AB2 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0