Ett steg närmre semestern

Min "to do"-lista just nu är hysteriskt lång. Och hysteriskt tråkig. Jobbrelaterade prov jag måste göra i dagarna bland annat. Samt fixa inför semestern.
 
Idag har jag haft jour och passade då på att ansöka om mitt ESTA inför USA-resan. Så skönt att ha det gjort i alla fall.
 
Snart kan jag börja nedräkningen på allvar.
Vänliga ord från en främling

Det vore en lögn att säga att livet är på topp just nu. Det har varit ett oerhört utmanande år på många plan. Jag är sliten - både fysiskt och mentalt.
De senaste månaderna har jag inte ens tränat lika frekvent som vanligt. Dels beroende på bristande motivation, dels beroende på små skador.
 
Nu har i alla fall träningsglädjen återvänt. Axeln mår mycket bättre och jag har beslutat mig för att skaffa mig en PT när jag kommer hem från semestern i februari.
Jag behöver utvecklas och en PT känns som det naturliga steget att ta.
 
Igår kväll var jag på gymmet och körde biceps och min "rehab-träning" för axlarna. En okänd yngling iakttog mig och efter en stund sa han:
"Du är väldigt stark, du..."
Jag har inte känt mig "stark" på något plan på väldigt länge. Men den okände unge mannen berömde både min styrka och min teknik.
 
Vänliga ord från en främling kan verkligen göra under för självförtroendet och självkänslan.

Oväntat möte på gymmet

Det är verkligen inget fel på min träningsmotivation just nu. Däremot har tiden inte alltid räckt till som jag önskat samt att jag dragits med en envis inflammation i vänster axel och i veckan fick jag en muskelsträckning i höger vadmuskel (på riktigt!). Nu har jag ledigt i sex dagar och dem ska jag ägna bara åt mig själv, träningen och själavård.
 
När jag dök upp på gymmet i förmiddags möttes jag av ett välbekant ansikte: Emma Eklund som varit deltagare i Biggest Loser. Hon är min främsta kvinnliga träningsinspiration! Jätteroligt att få träffa henne i verkliga livet. Hon har sån härligt positiv utstrålning! Vilket underbar tjej alltså.
Läs hennes blogg HÄR för träningstips, pepp, råd och mycket annat.
 
Nagellack på naglarna symboliserar "nu är jag ledig i flera dagar".Jamies italian - värt varenda krona

En av mina kockförebilder - Jamie Oliver - öppnade tidigare i höstas en av sina italienska restauranger i Stockholm. Självklart väldigt svårt att få bord så här när det är nyöppnat men jag och kompis Tomas lyckades få en väldigt tidig middagssittning i går.
 
Till förrätt tog jag en svamptoast med en touch av vitlök. Himmelsk!


Varmrätt: Pasta vongole. När en vongole är tillagad på rätt sätt finns det inget bättre. Det här var en av de bästa jag ätit.
 
Avslutade med en brownie med glass och kanderade popcorn.
 
Bra priser, mysig lokal och fantastisk service. Ett besök på Jamies Italian rekommenderas varmt.RSS 2.0