Kvarg med päron

Allt blir bra med päron. Förra veckan fick jag äntligen tag på Arlas nya kvarg med päron (på Pressbyrån Landvetter av alla ställen).
Det blev min "kvällsdessert" efter en lång arbetsdag.
BETYG: 4 av 5
Inredningshöst

Redan nu varnar jag för att jag kommer att blogga mycket om renovering och inredning i höst då hela lägenheten ska göras om. Just idag har jag jour - och det regnar ute - vilket gav mig tid att kolla på nätet efter nya vitvaror. Vilket inte är det lättaste eftersom jag måste ta ryslig hänsyn till måtten i första hand. Jag skulle lätt kunna köpa Smeg bara för att de är så vackra men dessvärre går de inte in i mitt kök (kanske lika bra för de är vansinnigt opraktiska och rymmer ingenting).
 
Jag är välsignad att ha klädkammare i min lägenhet (varför har man inte det längre i nyproduktion? Vem vill ha ett förråd inomhus?). Inte så bra planerad så den ska göras om. På Åhléns hittade jag klädställningarna jag vill ha därinne. Så vackra!
 
Jag har fått tips om att dessa kan finnas både på Granit och Lagerhaus att köpa men vet ni fler ställen skriv gärna i kommentarsfältet.
Besök hos Leila

I slutet av förra veckan var jag ute på en jättetrevlig jobbslinga med tre nätter i Göteborg. I fredags tog jag en lång promenad kors och tvärs över hela stan och stannade bland annat till på Leilas General Store som öppnat på Södra Larmgatan 13.
Det blev bland annat en rosa spaghettislev och amerikanska flaggor (om jag är ledig 4 juli nästa år kan jag i alla fall duka fint).
Älskar de här silikonredskapen och använder min slickepott nästan dagligen. Tål värme upp till 260 grader.

BCAA-isglass

Nej, det blir inte mycket tid över till att blogga längre. Har faktiskt inte så mycket att blogga om heller om jag ska vara helt ärlig. Jag jobbar heltid och min fritid ägnar jag åt träning. That´s it ungefär. Men igår fick jag reda på att jag kommer att få gå ner i tjänstgöringstid i vinter vilket gladde mig mycket. Jag tror jag behöver det för just nu rullar allting på i ett vansinnigt tempo och jag hänger inte riktigt med.
 
Träningen går i alla fall mycket bra trots att jag de senaste två månaderna till och från dragits med en muskelbristning i ena vaden. Men nu börjar jag själv att märka vilka framsteg jag gjort och träningen har aldrig varit roligare. Han är oerhört duktig, min fina PT.
 
Självklart har även jag hakat på trenden med BCAA-isglass (trots att det inte varit särskilt många dagar då man varit i behov av att svalka sig). Köpte glassformarna på Åhléns och använde Pear Slushie som smak. Blandade två skopor BCAA-pulver med dryga 4 dl vatten och frös in. Jättegott!
RSS 2.0