Recept - Parmesan och vitlökspanerad kyckling

Kycklingdelar idag är väldigt billig mat. Dessutom är det mycket gott och finns därför på menyn ofta. Ikväll gjorde jag iordning kycklingben i ugnen och panerade dem med parmesanost och vitlök.

GÖR SÅ HÄR:

Smält ca 50 gr margarin i en kastrull. Ta av plattan och pressa i ordentligt med vitlök. Riv ca 50 gr parmesanost fint i en djup tallrik. Blanda med lika stor mängd ströbröd.
Sedan är det bara att först doppa kycklingdelarna i vitlöksmargarinet och sedan i parmesanblandningen. Lägg dem i en ugnsform och stek dem i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.


Ikväll serverade jag kycklingen med basmatiris, tzatziki och grönsallad.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Det ser gott ut!

2009-07-25 @ 18:33:02
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Lina

Det såg riktigt gott ut!

2009-07-25 @ 18:41:09
URL: http://hyresfemman.wordpress.com
Postat av: annette

måste jag testa en dag :-)

2009-07-25 @ 20:06:31
URL: http://loppingvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0