Recept - Parmesan och vitlökspanerad kyckling
Kycklingdelar idag är väldigt billig mat. Dessutom är det mycket gott och finns därför på menyn ofta. Ikväll gjorde jag iordning kycklingben i ugnen och panerade dem med parmesanost och vitlök.
GÖR SÅ HÄR:
Smält ca 50 gr margarin i en kastrull. Ta av plattan och pressa i ordentligt med vitlök. Riv ca 50 gr parmesanost fint i en djup tallrik. Blanda med lika stor mängd ströbröd.
Sedan är det bara att först doppa kycklingdelarna i vitlöksmargarinet och sedan i parmesanblandningen. Lägg dem i en ugnsform och stek dem i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Ikväll serverade jag kycklingen med basmatiris, tzatziki och grönsallad.
Kommentarer
Postat av: Junitjej
Det ser gott ut!
Postat av: Lina
Det såg riktigt gott ut!
Postat av: annette
måste jag testa en dag :-)
Trackback