Höstens bästa investering

När jag är ute och tar promenader vid den här årstiden då det ibland är lite ruggigt ute, har jag på mig en gigantisk fleecetröja. Där kan vi tala om bra kvalitet - jag köpte den i Phuket för nio år sedan och den håller fortfarande. Den är också idealisk att ha på sig till och från gymmet. Älskar den helt enkelt.

Häromdagen när det var snöstorm var jag - iförd min älskade fleecetröja - och hämtade ett paket som var dekorerat med röd text.
Först morgonen efter, när jag ska bege mig till gymmet, upptäcker jag att hela min fleecetröja som tidigare var ljust gräddfärgad - har blivit rosafläckad. Texten på paketet hade färgat av sig när det blev blött.

Ingen skada skedd egentligen - det går bort i tvätten. Men jag insåg då att jag inte hade någon bra reserv till min "gym-jacka". Allt annat i garderoben var antingen för varmt att ha på sig eller tvärtom.

Jag tog mig en liten sväng till Stadium för att se om de hade någonting som föll mig i smaken. Hittade en jacka i lagom sportig modell på rea som jag köpte. Den var både vind- och vattensäker (översätter man "waterproof" så?).

Det är mitt nya favoritplagg! Inte nog med att jackan var på rea och därför inte ruinerade mig - den håller verkligen vad den lovar också.
Den håller både vind och regn borta.

Det regnade konstant när jag var på väg till gymmet på förmiddagen. Men jag behövde inte lida för det - jag var torr när jag kom fram. Även i håret eftersom den dessutom var utrustad med huva.

Klart höstens bästa investering. Än så länge.

Kommentarer
Postat av: Skönhetsbloggen!

Tack för tipset! :)

2009-10-17 @ 15:40:32
URL: http://strawberriness.blogg.se/
Postat av: Mika

Ha ha... vem faaaan köper vinterkläder när man är i THAILAND? Skulle inte ens tänka tanken...

2009-10-17 @ 18:29:50
URL: http://mikaaalto.blogspot.com
Postat av: Maria

Många, när de upptäcker hur billigt det är.

2009-10-17 @ 19:01:18
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0