Hallelujah-moment inledde morgonen

Efter att ha haft två långa arbetsdagar som bägge börjat mitt i natten så sov jag i natt som en liten prinsessa. Längre än vad jag normalt brukar göra också vilket jag tolkar som att jag verkligen behövde vilan (det tar ju på krafterna att gå från noll till hundra i min ålder - jag är ju inte lika ung som jag ser ut att vara).

Men vilket uppvaknande jag fick i morse! I allra sista sekunden meddelade hemmafixaren Martin att han skulle vara med i "Godmorgon Sverige" 08:40 (måste ha ett litet kvartsamtal med honom om det här med framförhållning - kvällen innan sändning kan han varsko mig tycker jag eftersom hans medverkan nu på sommaren är så oregelbunden).

Alldeles nyvaken med kaffekoppen i handen slänger jag mig framför tvn och får se... Martin i skägg! Han såg ut som en fullblodshockeyspelare. Som en Foppa med öga för design (den riktiga Foppa har inte det - den förskräckliga toffeln han investerade pengar i bevisar det).

Jag säger bara: Gud. Så. Sexigt.

Jag älskar män i skägg.

Tyvärr har jag inte den blekaste aning om vad Martin pratade om i morse för jag var alldeles för upptagen med att bara titta på honom.
Lägger upp filmklippet lite senare på bloggen när det finns tillgängligt på SVT Play (då kan jag ju vrida bort huvudet och lyssna också).

Martin i skägg, hörrni. Mon Dieu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0