Jag förlåter Norge

Vi hade en liten fnurra på tråden, Norge och jag, i våras då den olyckliga incidenten kom upp till ytan som resulterade i att jag blev snuvad på ett prinsessbröllop i år (mer än så tänker jag inte kommentera saken - jag lägger locket på).

Nu är vi vänner igen. Jag älskar Norge. Det är ett fantastiskt land med undantag för att allting är perverst dyrt här. Men har man uniform på sig så får man en rejäl rabatt på en cola zero och en baguett på Gardemoen (fördelarna med uniform är oändliga).

Den senaste veckan i Norge har varit ett riktigt äventyr. I tisdags natt sov jag i Bardufoss. Synen som mötte mig när jag klev av planet var bergstoppar med SNÖ på.
Så långt norrut har jag aldrig varit tidigare (dessutom var jag tvungen att googla på vart det låg - den vetskapen fanns inte i min allmänbildning). Jag misstänker att Jultomten bor i närheten.

På lördag morgon åker jag hem till Stockholm igen.

Jag kommer att sakna Norge.


Kommentarer
Postat av: Tomas

Jaaaa! Älskar också Norge, men maten suger o de tar inte annat än norska bankkort på ICA o McDonalds!!! Qué?? McDonalds i Bergen med alla turister tar alltså inte ett svenskt VISA-kort! Tur att de har oss svenskar i servicebranschen!! Själv är jag nyförälskad i Danmark (och några danskar...;-)!!)

2010-07-25 @ 05:28:23
Postat av: Maria

Åh, jag älskar också Danmark! Dessutom förstår jag bättre vad de säger.

2010-07-25 @ 16:06:30
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0