Är TV4´s bröllopsstudio ett hån mot det kommande bröllopet?!

Den gångna veckan har TV4 haft sin Bröllopsstudio halv åtta på kvällen. Igår var första gången som jag hade möjlighet att se det.
Jag önskar att jag hade låtit bli.

På fullt allvar, på bästa sändningstid, valde TV4 att ha "EM i monarki". Det var då det slog mig: Detta är hämnden för att sändningsrättigheterna gick till SVT på själva bröllopsdagen. De väljer att hämnas genom att håna det kommande bröllopet.
Skämskudden räckte inte till den här gången. Och förståelsen för dem som är "less" på uppmärksamheten kring bröllopet ökade markant.

Det är inte bara TV4´s kvällsändningar kring bröllopet som har varit katastrofala. I morgonprogrammet har den annars så duktiga Kristin Kaspersen en timme mellan åtta och nio (som i verkligheten med alla reklamavbrott, nyheter och Triss-skrap blir ett par minuter) med bröllopsrelaterat tema.
Det har varit rent smärtsamt att se.

Söndagen för två veckor sedan visade man ett par minuter från lysningsgudtjänsten för kronprinsessparet. Då kvittrar skadeglatt Bitter-Tilde:
"Mäh! Kvällstidningarna hade ju fel. Prinsessan Madeleine är ju där!"
Då var min enda fundering: Är Bitter-Tilde full i sändning?

Till samtliga bröllopsrelaterade sändningar på TV4 har man dessutom valt en praktikant som producent. Det stirras in i fel kamera, fel saker zoomas in, förvirringen är emellanåt total.

I morse hade man bjudit in okänt par till Bröllopsstudion som av okänd orsak valt att också gifta sig den 19 juni vars historia TV4 av någon outgrundlig anledning tror skulle intressera allmänheten. Mitt under intervjun blir brudgummen kidnappad till sin svensexa.

EM i smaklöshet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0