SVT - We have a problem

Jag kan knappast tänka mig två personer som passar bättre att bevaka det kungliga bröllopet än Kristian Luuk och Mark Levengood. I måndags kväll satte jag mig framför tvn för att följa SVT´s sändningar inför bröllopet.

Mitt i programmet dyker det upp en panel som bland annat bestod av Christopher O´Regan, en blond intetsägande tjej samt en hårdspacklad "radioprofil" som jag aldrig har hört talas om tidigare. De skulle diskutera  bröllopsrelaterade souvenirer.

SVT är public service och därför kan jag förstå om de måste vara polititskt korrekta, men ur den övermålade munnen på kvinnan kom bara rena vulgäriteter (EX). En totalt respektlös person.
Det är allt annat än passande i sammanhanget.

Det finns förmodligen hur många andra kvinnor med den önskade bakgrunden som hade sett det som en ära att få vara med och kommentera bröllopet. Därför känns det som ett hån av SVT att välja det där korkade våpet istället.

Det glädjer mig att det var fler än jag som reagerade på hennes medverkan. Det tyder ändå på att det svenska folket har en respekt för kungafamiljen som SVT uppenbarligen saknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0