Behöver jag en pinkod?!

Mina nya grej är att jag ska bli förutseende. Ligga steget före. Vara förberedd.
Om cirka fem veckor (det är rekordlång uppsägningstid på ett fast telefonabonnemang med tillhörande ADSL-anslutning) så ska jag gå över till mobilt bredband. Självklart har jag redan fått börja betala för detta, så just nu tjänar Tele2 bra pengar på mig eftersom jag betalar dubbla avgifter (så i slutändan var inte deras "generösa" erbjudande så generöst alls, eftersom de tar igen det med långa uppsägningstider på de gamla abonnemangen man har. Vill man avsluta abonnemanget tidigare får man betala en avgift på nästan 400 spänn - not very "win/win").

Nåväl, när jag röjde i röran hemma igår tog jag fram det lilla paket jag fått med mobilt modem och lilla SIM-kortet och en helt obegriplig instruktion om hur man använder detta. Men vänta... SIM-kort? Borde det inte finnas en pinkod till den då?
Någon sådan har jag inte fått.

Så nu ser jag mardrömsscenariot framför mig: Hur jag först sitter och knappar på mobiltelefonen i tio minuter för att hamna på rätt avdelning hos Tele2 (vet ni att de har kundundersökningar med förinspelade frågor som man frivilligt får svara på efter avslutat samtal, men de vågar inte ställa frågan om vad man tycker om det överdrivna knapptryckandet), sedan hur jag sitter med luren i örat i en timme och lyssnar på: "Det är många som ringer just nu. Vi tar strax emot ditt samtal" (jag och Tele2 är inte alls överrens om hur lång tid "strax" är).

Fy fan! Varför ska det vara lätt när det kan vara svårt?

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej,



Vi kan vilandelägga ditt mobila bredband tills uppsägningstiden är slut på ditt fasta bredband. Under tiden utgår inga fakturor på ditt mobila bredband så länge det är vilande. PIN koden finns på kortbehållaren som du tryckte simkortet ifrån.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla mig på [email protected]



Med vänlig hälsning,



Alan Kocevic, Tele2.

2010-04-01 @ 11:40:58
Postat av: louis

Best blog, Thank you for your work!

2010-10-19 @ 12:31:56
URL: http://www.louisvuittonspeedy.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0