Välsigne SVT Play!

Jag erkänner att jag inte alls hänger med i den tekniska utvecklingen. Den går alldeles för fort för mig. Inte för att jag på något sätt är avig eller misstänksam mot den. Nej, tvärtom - jag är djupt fascinerad. Det är bara det att det tar lite längre tid för mig att ta till mig den (det är till exempel bara två år sedan jag skaffade mig en digitalkamera). Jag saknar teknisk ådra.

Nu är kanske inte just TV är det forumet som jag har störst behov av. Jag blir helt enkelt inte knäckt om jag missar ett program som jag hade tänkt att se. Med vissa undantag.
Det är inte heller helt lätt att följa en tv-serie eller dylikt när man har så oregelbundna arbetstider som jag har och har haft nästan uteslutande i mitt yrkessamma liv.

På grund av att TV inte är så viktigt för mig har jag heller inte undersökt möjligheterna kring den nya tekniken kring den. Som att hitta en bra lösning att spela in program som jag missar när jag inte är hemma. Det är ingen prioritering för mig.

Varannan onsdag är min Martin med i SVT´s morgonprogram som "hemmafixare" (killens talanger är tydligen oändliga). Det är däremot någonting jag inte vill missa.
Men istället för att förbanna min tekniska inkometens så kan jag avnjuta honom på SVT Play. Om och om igen. Är inte tekniken fantastisk?

Martin har numera en grupp tillägnad sig på Facebook. Väl förtjänt.


 

Kommentarer
Postat av: Lilla O

Spännande att äntligen få se den omtalade!

2010-03-07 @ 14:53:23
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com
Postat av: Tress

Bara av att döma från detta klipp så verkar detta vara en man som både är klok, ödmjuk och snäll.

Kramar

2010-03-13 @ 21:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0