11-årsjubileum i luften

Jag firar elva år som flygande idag. För exakt elva år sedan hade jag min första flygning. Den gick till Teneriffa med övernattning.
"Firandet" av denna dag inleddes i Helsingfors klockan fem i morse (jag började min arbetsdag då) med ett besök i ett soligt London och avslutades tolv timmar senare på Arlanda.

Datorn fick stanna hemma den här gången. Därför har jag inte uppdaterat bloggen någonting. Det skulle jag inte haft tid med heller! De få timmarna som jag inte jobbade tillbringade jag tillsammans med mina trevliga kollegor. Jag hann inte ens att börja på boken av Keith Richards som jag hade med mig.

Och vilken händelserik vecka det varit!
Prins William har förlovat sig och jag har nu ännu ett kungligt bröllop att se fram emot (har fortfarande inte smält kronprinsessparets bröllop i somras). Fick en liten tår i ögat när jag läste att han friat med sin mammas förlovningsring.
Jag hade en kollega med mig som passagerare idag till London och jag bad henne snällt att försöka hitta en mugg med prinsparet på att ta med sig hem till mig...

Det känns verkligen som jag har vind i seglen just nu. Fick mitt schema för december i veckan och hade fått ledigt alla dagar som jag behövde vara ledig, includning Kristi födelsedag. Så förutom allt annat som sker under denna händelserika månad ska jag även på julbord och på 50-årskalas.
Jag slipper dessutom vara hemma på nyårsafton (den dagen är bara en ständig påminnelse om hur oönskade vi singlar är på festliga tillställningar) utan ska istället fira den i Dubai.

Den här gången tar jag med mig stora resväskan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0