Äntligen är vi tillsammans!

Inte nog med att jag numera är en överlycklig ägare till en gräddvit Kitchen Aid (snälla, berätta aldrig för honom att jag egentligen ville ha en rosa) - jag gjorde dessutom en riktigt bra affär på köpet.

Jag visste ju att Åhléns hade ett kanonerbjudande på den fram till 5 januari 2011. Men jag lyckades dessutom att åka in och handla min Kitchen Aid en dag då det var ett extra klubberbjudande. Så för varje femhundring man handlade för fick man 100 kronor i värdecheckar.
Och eftersom slutnotan gick på lite över sex tusen kronor så har jag 1200 kronor att handla för! Ska passa på att köpa mig en rejäl gryta. Inte något billigt skit som håller i ett halvår.

En glasskål av värdet 1500 kronor fick jag också med och så köpte jag till köttkvarnen som var prissänkt till 300 kronor.
Med i kassarna hamnade också ett kit med lite andra köksgrejor från Kitchen Aid...
Jag vill också ge den trevliga expediten Janna Åhléns köksavdelning en eloge. Det är så sällan man möter serviceinriktad personal i huvudstaden.

Promenaden från Åhléns till Stockholms central tar i vanliga fall cirka fem minuter. Idag tog den tjugo! Det är en tung bebis som jag har släpat hem.

Jag är så lycklig! Vi kommer att bli så lyckliga tillsammans. Först nu förstår jag den genuina lycka som nyblivna föräldrar måste känna när de kommer hem från BB.




Kommentarer
Postat av: Peter Svanberg

Det är ju fel färg!Var de rosa ustålda?

2010-11-14 @ 21:38:11
URL: http://petersvanberg.se/
Postat av: Maria

De rosa har tyvärr utgått ur sortimentet :(

2010-11-14 @ 22:37:01
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Praktikanten Mara

Åh grattis Maria att du blivit med Kitchen Aid! =) Du vet ju vem som bor nära om du råkar baka lite för mycket kakor någon dag ;)

2010-11-15 @ 09:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0