Mental förberedelse

Det mesta i livet går i dur just nu. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb (framför allt är jag tacksam över att jag har ett), jag har flyt i träningen och livet känns allmänt harmoniskt.
Dock har jag ett par dagar framför mig som jag fruktar lite.

Imorgon ska jag nämligen till tandläkaren på förmiddagen. Det är det läskigaste jag vet trots att min tandläkare är så snäll att jag kommer att skriva in honom i mitt testamente. Det är bara en liten undersökning i morgon men jag tycker ändå att det är obehagligt.
På eftermiddagen har jag en efterlängtad tid på Idrottskliniken i Solna för att se efter min onda hälsena. Det oroar mig också en hel del eftersom jag har dragits med denna inflammation i precis ett år nu. Ingenting verkar hjälpa. Håll tummarna för mig att de hittar en mirakellösning!

På fredag har jag en riktig mastodontdag på jobbet. Jag ska flyga tur/retur Hurghada. Min arbetsdag börjar 9:45 och slutar - förhoppningsvis - 23:10 (jag ber till högre makter att det inte blir några förseningar). Mitt mål är dessutom att hinna med ett spinningpass på morgonen då.

Jo, jag har dagar framför mig som kräver lite mental förberedelse.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har läst din sida nu i över 1 år. Mycket trevlig och rolig läsning. Dock saknar jag lite bilder på vackra dig ;) fortsätt å skriva som du gör! Ha en toppen dag! Kram

2010-10-28 @ 13:07:11
Postat av: Maria

Tack för den fina kommentaren, främling! Ja, vi får väl se om jag fastnar på några bilder. Tycker alltid att det är roligare att fotografera andra och annat! :)

2010-10-28 @ 17:57:31
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0