Skön ändring av schemat

Istället för att ha två mastodontdagar framför mig torsdag och fredag, har jag fått en ändring på schemat till en riktigt skön slinga med övernattningar i Umeå och Luleå. Vilket innebär att jag a) inte behöver gå upp halv fyra på morgonen b) inte jobbar tolv timmar någon av dagarna c) slutar arbetsdagen redan halv tolv på fredag.

Så det blev en riktigt bra dag idag. Hann till och med iväg till gymmet för att köra lite ben (det kommer att kännas i ett par dagar framöver).

Vi hörs på fredag igen, kära bloggläsare! Sköt om er!

Kommentarer
Postat av: Peter Svanberg

Är det tanken att man ska kunna ha ditt jobb och ha t ex ett normalt familjeliv, små barn, hund osv. Eller måste man vara kärnfrisk singel?

2010-10-20 @ 17:30:55
URL: http://petersvanberg.se/
Postat av: Maria

Nej, många har familj och det fungerar alldeles utmärkt. Det är för- och nackdelar med allting tror jag.

Själv skulle jag dö av tristessen att jobba måndag-fredag. Tror att det är uppstressande att jobba så också - då har man lördag och söndag på sig att hinna med det man ska.

Men alla är ju olika!

2010-10-22 @ 12:42:09
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Peter Svanberg

Hörde en engelsk konsult som sa att Vår Herre tänkte helt fel när han hittade på det där med vardagar och helg (om det nu var han), det blir bara hackat. Mycket bättre hade varit 10 dgr arbete och 5 dgr ledigt varje månad, tyckte han. Briljant! Som det nu är så blir veckorna hackade för måndag fm går åt till att komma igång, fre em jobbar ingen ändå, lör o sön ska socialt umgänge, strotvätt, promenader, hemmafix, inköp mm ordnas. Söndag kväll är man fn inte utvilad!

2010-10-23 @ 16:09:08
URL: http://petersvanberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0