What´s up with the attitude??

Jag älskar "Biggest loser". Den amerikanska förlagan. Den svenska versionen har jag efter fyra avsnitt inte mycket till övers för.
I den finns det inget jäklar anamma, inget driv utan är bara ett vekt försök att efterlikna det amerikanska originalet. Det misslyckas fullständigt.

Förutom att man i "Biggest loser Sverige" har letat fram de mesigaste möjliga tränare man kunde hitta har man även lyckats ta med en deltagare med en så fruktansvärt taskig attityd att det förstör hela programmet. Killen vägde över 200 kilo när serien startade men trots det går han ner minst, tycker att allting är antingen "löjligt" eller "tråkigt" och är negativ till allting samt vansinnigt lat.

Han har fortfarande inte kommit till insikt med vilken enorm möjlighet han fått. Att han förutom möjligheten att tappa många av de livsfarliga kilon han bär omkring på även kan vinna en massa pengar om han gör det. Att han på heltid kan ägna sig åt sin viktminskning och slippa vardagens alla måsten i ett par veckor.
Det är en chans få förunnat.

Men det verkar på honom som om han vill att arbetet ska göras åt honom. Han beter sig som en bortskämd snorunge.

Igårdagens program fick han på nåder stanna kvar en vecka till. Sin taskiga och negativa attityd till trots. Och programmet avslutades med att han grät ett par krokodiltårar i ett försök att visa sin tacksamhet (Expressen).

Ett gott råd, snubben: Ta vara på den här chansen! Ändra din attityd och inse hur lyckligt lottad du är. Ingen kan förändra dig åt dig - det kan du själv bara göra. Sluta tyck synd om dig själv och ta dig i kragen istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0